Rolling Beauty – Kosmetologipalvelut ihosi puolella

Me Rolling Beautyssa haluamme tarjota kosmetologipalveluidemme avulla parasta hoitoa räätälöidysti juuri sinun ihollesi. Olemme kauneudenhoitoalan ammattilaisia, ja otamme jokaisen asiakkaan vastaan lämmöllä! Kauneushoitolamme sijaitsee Helsingissä ja saapuminen meille on helppoa niin julkisilla, kuin omalla autollakin. Henkilökuntamme tekee työtään koko sydämellään ja tarjoaa rentouttavan kokemuksen jokaiselle asiakkailleen. Tässä blogissa kerromme kosmetologimme Tessan palveluista, lue loppuun saakka!

Kauneushoitolan laaja ihon- ja kehonhoidon palveluvalikoima auttaa rauhoittumaan arjen kiireen keskellä

Monipuoliset kosmetologipalvelumme tarjoavat laajan katsauksen siihen, millä kaikilla tavoilla ihoa on mahdollista hoitaa. Voit valita yksittäisen palvelun tai tutkia valikoimastamme löytyviä usean kerran hoitosarjoja, jolloin pääset nauttimaan palvelustamme monta kertaa. Tuloksia tuottava hoito saattaa vaatia useamman, kuin yhden käyntikerran, jotta haluttu ja pysyvä lopputulos voidaan saavuttaa. Kosmetologin palvelustamme löytyy ihania hoitoja iholle jokaisessa elämänvaiheessa. Tarjoamme myös alle 18-vuotiaille omia kasvohoitoja, jotka ovat suunniteltu erityisesti nuoren iholle.

”Sulje silmät, anna itsellesi lupa nauttia omasta ajastasi ja päästä mielestäsi pois kaikki ikävät asiat. Tämä hetki on sinua varten.”

Kun huolehdit ihostasi, hoidat myös kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, koska rentoutuminen on aina hyväksi niin mielelle kuin kehollekin. Keskellä vilkasta arkea on rentouttavaa päästä hemmoteltavaksi kasvohoitoon tai jalkahierontaan unohtamaan kiireet ja huolet. Lahjakortti läheiselle onnistuu meiltä myös, anna lahjaksi aikaa, rentoutumista ja hyvää oloa rakkaimmille!

Vartalohoidot ovat mainio tapa rentoutua, sillä selän ultraäänipuhdistus sekä selän mekaaninen puhdistus sisältävät hieronnan. Mikäli sinulla on erityisen stressaava ajanjakso elämässäsi tai olet uupunut, tarjoamamme aromahieronta on juuri sinua varten. Laadukkaiden ja rentouttavien eteeristen öljyjen ansiosta lähdet hoitolasta virkistyneenä ja täynnä energiaa.

Kosmetologipalvelumme kasvohoidot, kuorinnat ja ihonpuhdistukset takaavat sen, että ihosi kiittää sinua. Ultraäänipuhdistuksen ja timanttihionnan ansiosta ihosi kirkastuu ja kasvoistasi poistuu epäpuhtauksia. Kasvohoidoissa käytämme kotimaista Ekopharman -tuotesarjaa, jonka tuotteet ovat suunniteltu suomalaiselle iholle. Korkealaatuisten tuotteidemme ja ammattitaitomme ansiosta, hoitojen jälkeen hehkut ja tunnet itsesi virkistyneeksi. Useiden erilaisten hoitojen lisäksi Rolling Beauty tarjoaa monipuoliset karvanpoistot: niin bikinilinjan kuin kasvojenkin sokeroinnin.

Kosmetologihoidon valinta ja varaaminen on helppoa

Ajanvaraaminen on helppoa ja se onnistuu monilla eri tavoilla. Sähköinen ajanvarauspalvelu Timma on helppokäyttöinen ja sen ajanvarauslistasta näet laajan kattauksen monipuolisista palveluistamme. Palvelun kautta pääset näkemään vapaana olevat ajat, jolloin pystyt helposti varaamaan itsellesi sinulle sopivan hemmotteluajankohdan. Kun olet täyttänyt Timmaan omat tietosi, on ajanvaraus valmis. Muistathan, että mahdollinen peruutus on tehtävä viimeistään vuorokausi ennen varattua aikaa. Ajanvarauspalvelun lisäksi voit varata ajan soittamalla meille, ottamalla yhteyttä somessa tai käymällä Helsingissä sijaitsevassa kauneushoitolassamme.

Jos mielessäsi on tietty hieronta tai hoito, jota ei Timman varauslistasta löydy, voit kysyä siitä meiltä suoraan. Varatessa aikaa Rolling Beautyn kosmetologipalveluihin voit myös mainita, jos olet tulossa hoitoon ensimmäistä kertaa tai sinulla on mahdollisia erityistoiveita. Mikäli sinulla on allergioita tai muita mahdollisesti hoitoon vaikuttavia sairauksia, meille voit kertoa niistä luottamuksella. Tiedon avulla yksilöimme hoidon sinulle sopivaksi. Haluamme luoda jokaisella asiakkaalle turvallisen ja rauhallisen kokemuksen kauneushoitolassamme.

Neuvoja ja apua ihonhoitoon

Palveluiden lisäksi jaamme asiakkaillemme ammattitaitoista tietotaitoamme. Mikäli et ole varma, millaista hoitoa ihosi tarvitsee, voit ottaa meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Elämäntilanteen muuttuessa iho saattaa reagoida muutoksiin. Teini-iän akneongelmat, raskauden aiheuttamat muutokset kehossa ja ihossa, stressaava jakso elämässä tai ruokavalion vaikutukset ihossa saattavat herättää kysymyksiä. Meiltä saat ystävällisen ja asiantuntevan avun sinun ongelmiisi. Avoimuus on meille erityisen tärkeää, koska haluamme antaa yksilöityjä neuvoja asiakkaillemme. Ratkaisemme mieltä painavat asiat varmasti yhdessä. Olemme täällä sinua ja ihoasi varten.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan palvelun!

VARAA AIKA