Henkilökunta

Tessa

Tessa

Hei,

Olen Rolling Beautyn SKY-kosmetologi Tessa. Teen työtäni intohimoisesti ja koko sydämelläni. Olen tunnollinen, huumorintajuinen ja lämminhenkinen persoona.
Minulle on tärkeää kehittää ammattitaitoani kokoajan, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni vain parasta.

Olen erikoistunut tehokkaisiin ja turvallisiin laitehoitoihin. Minua kiehtoo tuloksellisuus ihonhoidossa.

Palveluihini kuuluvat kasvo-, vartalo- ja jalkahoidot, sokeroinnit, mikroneulaus, brow-, lashliftit, pigmentoinnit ja microblading.

Kuvia ja asiaa ihonhoidosta löydät lisää Instagram-tililtäni @tmitessamakkonen. Minulle voi laittaa myös rohkeasti viestiä. Autan sinua mielelläni!

Toivottavasti tavataan pian!

Tiia

Tiia

Olen Tiia ja loihdin Rolling Beautyssa rakennekynsiä sekä viihdyn microbladingin parissa. Toimin myös Rolling Beautyn toisena yrittäjänä. Kauneudenhoito kokonaisuudessaan on aina ollut suuri intohimoni ja olenkin kiinnostunut kaikesta kauneuteen liittyvästä.

Olen tehnyt rakennekynsiä jo vuodesta 2008 ja vuonna 2018 suoritin Mosaic-rakennekynsiteknikon sertifikaatin. Käytän työssäni aina parhaita mahdollisia tuotesarjoja, joista esimerkiksi Mosaicin ja Light Elegancen geelit ovat minulle mieluisia tuotteita.

Olen kouluttautunut microblading-kulmien tekemiseen ja microbladingin salat veivätkin minut heti mukanaan. Microbladingissa parasta on se, että saan tuoda asiakkaan kulmien parhaat puolet esille ja tuoda kasvoille uudenlaista ryhtiä.

Palveluihini kuuluu myös Lash ja Brow liftit sekä kosmetologiset palvelut, kuten kasvo-, jalka-, ja vartalohoidot sekä erilaiset laitehoidot.

Työssäni nautin suuresti siitä, että saan olla ihmisten kanssa, helpottaa heidän elämäänsä monipuolisesti ja tuoda piristystä arkeen.

Nähdään Rolling Beatyssa!

Ania

Ania

Olen Ania ja teen Rolling Beautylla hius- ja kosmetologipalveluita. Myös rf-laitehoidot, mikroneulaus, lash- ja brow liftit sekä henna-kulmat kuuluvat palveluihini.

Minulle tärkeää työssäni on palveluiden räätälöinti asiakkaalle sopiviksi ja se, että asiakas kokee tulleensa kuulluksi. On sitten kyse hiuksista, ihosta tai silmäripsistä, mietin aina yhdessä asiakkaan kanssa mitä tehdään, kuinka edetään jatkohoitojen ja tulevien käyntien kanssa sekä kuinka tuloksia ylläpidetään kotona.

Vahvuuksiani ovat asiakaslähtöinen ajattelutapa, toisten hyvinvoinnista välittäminen ja positiivinen luonne, sekä jatkuva halu kehittyä työssä.

Tavataan pian!

VARAA AIKA