Henkilökunta

Tessa

Tessa

Hei,

Olen Rolling Beautyn SKY-kosmetologi Tessa. Teen työtäni intohimoisesti ja koko sydämelläni. Olen tunnollinen, huumorintajuinen ja lämminhenkinen persoona.
Minulle on tärkeää kehittää ammattitaitoani kokoajan, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni vain parasta.

Olen erikoistunut tehokkaisiin ja turvallisiin laitehoitoihin. Minua kiehtoo tuloksellisuus ihonhoidossa.

Palveluihini kuuluvat kasvo-, vartalo- ja jalkahoidot, sokeroinnit, mikroneulaus, brow-, lashliftit, pigmentoinnit ja microblading.

Kuvia ja asiaa ihonhoidosta löydät lisää Instagram-tililtäni @tmitessamakkonen. Minulle voi laittaa myös rohkeasti viestiä. Autan sinua mielelläni!

Toivottavasti tavataan pian!

Tiia

Tiia

Olen Tiia ja loihdin Rolling Beautyssa rakennekynsiä sekä viihdyn microbladingin parissa. Toimin myös Rolling Beautyn toisena yrittäjänä. Kauneudenhoito kokonaisuudessaan on aina ollut suuri intohimoni ja olenkin kiinnostunut kaikesta kauneuteen liittyvästä.

Olen tehnyt rakennekynsiä jo vuodesta 2008 ja vuonna 2018 suoritin Mosaic-rakennekynsiteknikon sertifikaatin. Käytän työssäni aina parhaita mahdollisia tuotesarjoja, joista esimerkiksi Mosaicin ja Light Elegancen geelit ovat minulle mieluisia tuotteita.

Olen kouluttautunut microblading-kulmien tekemiseen ja microbladingin salat veivätkin minut heti mukanaan. Microbladingissa parasta on se, että saan tuoda asiakkaan kulmien parhaat puolet esille ja tuoda kasvoille uudenlaista ryhtiä.

Palveluihini kuuluu myös Lash ja Brow liftit sekä kosmetologiset palvelut, kuten kasvo-, jalka-, ja vartalohoidot sekä erilaiset laitehoidot.

Työssäni nautin suuresti siitä, että saan olla ihmisten kanssa, helpottaa heidän elämäänsä monipuolisesti ja tuoda piristystä arkeen.

Nähdään Rolling Beatyssa!

Ania

Ania

Olen Ania ja teen Rolling Beautylla hius- ja kosmetologipalveluita. Myös rf-laitehoidot, mikroneulaus, lash- ja brow liftit sekä henna-kulmat kuuluvat palveluihini.

Minulle tärkeää työssäni on palveluiden räätälöinti asiakkaalle sopiviksi ja se, että asiakas kokee tulleensa kuulluksi. On sitten kyse hiuksista, ihosta tai silmäripsistä, mietin aina yhdessä asiakkaan kanssa mitä tehdään, kuinka edetään jatkohoitojen ja tulevien käyntien kanssa sekä kuinka tuloksia ylläpidetään kotona.

Vahvuuksiani ovat asiakaslähtöinen ajattelutapa, toisten hyvinvoinnista välittäminen ja positiivinen luonne, sekä jatkuva halu kehittyä työssä.

Tavataan pian!

Susanna

Susanna

Olen Susanna, toinen Rolling Beautyn yrittäjistä. Teen laadukkaita kestopigmentointeja ihanille asiakkaillemme. Olen koulutukseltani farmanomi, ja ennen pitkää kestopigmentointiuraani olen työskennellyt parturi-kampaajana ja tatuoijana. Erityisesti tatuointitaustani näkyy työni jäljessä, sillä tiedän tarkkaan miten erilaiset värit ja ihot toimivat yhdessä. Taustani vuoksi minulta löytyy myös ammattitaito käsitellä erilaisia ihopintoja ja työvälineitä vaaditulla tavalla. Koulutan työni lisäksi uusia ammattilaisia kestopigmentoinnin pariin.

Tärkeintä kestopigmentoinnin teossa on luottamus, sillä asiakkaan täytyy pystyä luottamaan tekijän ammattitaitoon. Alkutapaamisessa käymme aina asiakkaan kanssa yhdessä läpi hänen toiveensa, ja
varmistan että meillä on yhteinen näkemys toteutuksesta ja lopputuloksesta. Annan mielelläni asiakkaalle paljon yksityiskohtaista tietoa pigmentoinnista jo ennen toimenpidettä.

Parasta työssäni on nähdä hymy asiakkaan kasvoilla, kun hän katsoo toimenpiteen jälkeen peiliin. On mahtavaa, kun on omalla työllään aidosti helpottanut asiakkaan elämää ja arkea.

Kun sinulle tulee kysyttävää kestopigmentoinneista, autan ilolla kaikissa askarruttavissa asioissa.

Minulle ajanvarauksen voit tehdä Timmasta varaa.timma.fi/susannapelkonen/

VARAA AIKA