Palvelut

Tarjoamme useita korkeatasoisia kauneudenhoitopalveluita ammattitaidolla toteutettuna. Meiltä saat

  • Kosmetologipalvelut
  • Kestopigmentointipalvelut
  • Microblading-kulmat
  • Tehokkaat kasvo- ja vartalohoidot, kuten hifu ja rf-hoito

Käyttämämme välineet, aineet ja värit ovat laadukkaita ja turvallisia. Lähdet luotamme aina rentoutuneena, virkistyneenä ja tunnet olosi kauniiksi.

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos sinulle tulee mitä vaan kysyttävää liittyen hoitoihimme. Meille avoimuus ja asiakkaan neuvominen on tärkeää, ja osa jokapäiväistä toimintaamme. Älä siis epäröi kysyä tai pyytää neuvoa.

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi on kestävä ja turvallinen ratkaisu esimerkiksi kulmien tai huulirajan korostamiseen. Kyseessä on menetelmä, jossa steriloidun neulan avulla viedään hienojakoisia värejä ihon pintakerroksen alle. Kestopigmentointi helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja, erityisesti jos et syystä tai toisesta voi käyttää meikkiä. Tiedämme kaiken pigmentointiväreistä, joten myös allergiset asiakkaat uskaltavat istahtaa hoitotuoliin. Hoito on turvallinen, ja lopputulos kestää iholla 1-5 vuotta. Toimenpiteen jälkeen saat mukaasi myös kotihoito-ohjeet, joita tulee noudattaa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Kestopigmentoinnit
Kestopigmentoinnit

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, jolla saat kauniit ja huolitellut kulmat. Toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen, ja lopputuloksena on noin vuoden kestävät siistit kulmat. Microbladingilla voidaan esimerkiksi täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja, sekä korjata muotoa tai väriä. Tavoitteena on tuoda kulmien parhaat puolet esiin, että voit arjessa keskittyä muuhun kuin kulmien muotoiluun.

Microblading
Microblading

Kosmetologi

Kosmetologi pitää huolta ihosi hyvinvoinnista. Kosmetologilta voit varata kasvohoidot, kuorinnat, ihonpuhdistukset ja hieronnat. Kosmetologin käsittelyssä hoidetaan esimerkiksi kasvojen ihoa eri menetelmin. Kosmetologi hoitaa ihoa ja edistää hyvinvointia, mutta myös rentouttaa ja hemmottelee arjen keskellä.

VARAA AIKA