Palvelut

Tarjoamme useita korkeatasoisia kauneudenhoitopalveluita ammattitaidolla toteutettuna. Meiltä saat

  • Parturi-kampaajan palvelut
  • Kestopigmentointipalvelut
  • Kosmetologipalvelut
  • Rakennekynnet ja muut kynsipalvelut
  • Ripsi- ja kulmapalvelut
  • Microblading-kulmat
  • Tehokkaat kasvo- ja vartalohoidot, kuten hifu ja rf-hoito

Käyttämämme välineet, aineet ja värit ovat laadukkaita ja turvallisia. Lähdet luotamme aina rentoutuneena, virkistyneenä ja tunnet olosi kauniiksi.

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos sinulle tulee mitä vaan kysyttävää liittyen hoitoihimme. Meille avoimuus ja asiakkaan neuvominen on tärkeää, ja osa jokapäiväistä toimintaamme. Älä siis epäröi kysyä tai pyytää neuvoa.

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamomme palvelee aina ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Meiltä saat trendikkäät leikkaukset tai vaativammat värjäykset, värinkorjaukset, mallinmuutokset ja permanentit. Käytämme laadukkaita kampaamotuotteita ja valitsemme juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet. Toivot sitten suurempaa muodonmuutosta tai pelkkää otsatukan leikkuuta, olemme ilolla avuksi.

Vaaleat pitkät hiukan kiharat hiukset
Vaaleat pitkät suorat hiukset

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi on kestävä ja turvallinen ratkaisu esimerkiksi kulmien tai huulirajan korostamiseen. Kyseessä on menetelmä, jossa steriloidun neulan avulla viedään hienojakoisia värejä ihon pintakerroksen alle. Kestopigmentointi helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja, erityisesti jos et syystä tai toisesta voi käyttää meikkiä. Tiedämme kaiken pigmentointiväreistä, joten myös allergiset asiakkaat uskaltavat istahtaa hoitotuoliin. Hoito on turvallinen, ja lopputulos kestää iholla 1-5 vuotta. Toimenpiteen jälkeen saat mukaasi myös kotihoito-ohjeet, joita tulee noudattaa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Kestopigmentoinnit
Kestopigmentoinnit

Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat helppo tapa saada kauniit, huolitellut ja näyttävät kynnet. Rakennekynsillä saa myös lisää pituutta ja vahvuutta omiin kynsiin. Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle acrygeelillä, geelillä tai akryylilla. Teemme kestävät rakennekynnet huolellisesti, jotka eivät vahingoita omia kynsiä. Meiltä saat sekä klassiset luonnolliset kynnet että koristeellisemmat näyttävät kynnet.

Rakennekynnet
Rakennekynnet

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, jolla saat kauniit ja huolitellut kulmat. Toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen, ja lopputuloksena on noin vuoden kestävät siistit kulmat. Microbladingilla voidaan esimerkiksi täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja, sekä korjata muotoa tai väriä. Tavoitteena on tuoda kulmien parhaat puolet esiin, että voit arjessa keskittyä muuhun kuin kulmien muotoiluun.

Microblading
Microblading

Kosmetologi

Kosmetologi pitää huolta ihosi hyvinvoinnista. Kosmetologilta voit varata kasvohoidot, kuorinnat, ihonpuhdistukset ja hieronnat. Kosmetologin käsittelyssä hoidetaan esimerkiksi kasvojen ihoa eri menetelmin. Kosmetologi hoitaa ihoa ja edistää hyvinvointia, mutta myös rentouttaa ja hemmottelee arjen keskellä.

VARAA AIKA